Tjänsten som produktionschef är tillsatt

UW-ELAST har sedan en tid tillbaka en ny produktionschef som har till uppgift att leda och ansvara för företagets produktion i Mariestad.
Ny produktionsansvarig i Mariestad är Marcus Söderström.

Produktionschef söks

Nu söker vi ny produktionschef till Mariestad. Du hittar mer info om oss som företag här och på vår webbplats i övrigt kan du läsa mer om vad vi gör. Vi beskriver även produkter och produktionsmetoder.

Dina arbetsuppgifter som produktionschef

I rollen som produktionschef har du det övergripande ansvaret att leda, utveckla och effektivisera företagets produktion. Du ansvarar för att verksamheten styrs mot budget och gemensamma mål, samt att lagar, förordningar och interna instruktioner följs vad gäller produktionen. Utöver den dagliga styrningen har du en aktiv roll i hela verksamhetens strategiska arbete och ingår även i företagets ledningsgrupp. Du har personalansvar för produktionspersonalen där ni tillsammans eftersträvar att nå huvudmål inom leveransprecision, kvalitetsutfall och produktivitet.

Din profil

Vi söker dig som är en tydlig och konsekvent ledare och som har förmågan att bygga förtroende och engagemang. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och arbetar målorienterat samt skapar delaktighet som får dina medarbetare att växa. Du har lätt för att sätta dig in i detaljer samtidigt som du gärna arbetar med en övergripande helhetssyn. Vidare är du lyhörd, kommunikativ och drivande såväl i det operativa som det strategiska arbetet.

Vi tror att erfarenhet av ledande befattning inom produktion är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Du har erfarenhet av produktions- och processtyrning, förändringsarbete och Lean/5S.

För att trivas i rollen bör du ha ett gediget teknikintresse och vara lösningsfokuserad.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse.

Produktionschef, UW-ELAST
i Mariestad

Marcus Söderström

Marcus Söderström
Produktionsansvarig
Mobil: 0501-27 94 56
marcus.soderstrom@uw-elast.se