Fr.o.m. 1 november ansluter Magnus som ny teknisk säljare på UW-ELAST. Magnus har 20 års erfarenhet från branschen med försäljning av polyuretan, gummi och silikonmaterial.
I rollen som teknisk säljare kommer Magnus att ansvara för södra Sverige och Danmark där han skall jobba tillsammans med våra kunder och bistå med sin kompetens för att ge bästa tänkbara service och support. Magnus kommer representera även våra dotterbolag Gotlands Gummifabrik, Loxitec och TM Rubber.

”Det är spännande att bli en del av UW-ELAST AB. Att jobba i ett företag med så lång historia i polyuretanbranschen samt att även representera hela affärsbenet polymera material med även gummi, silikon och termoplaster. Tillsammans med mina kollegor och våra kunder skall vi skapa en fantastisk framtid”, säger Magnus.

”Vi har klarat pandemin fantastiskt bra och befinner oss i en expansiv fas där alla bolagen i affärsområdet polymera material har väldigt bra fart. Det känns väldigt bra att få in Magnus i vårt säljteam med hans kompetens, energi och driv”, säger Lars Lundholm, Marknadschef på UW-ELAST AB.