Din profil

Vi söker dig som är en tydlig och trygg ledare som är handlingskraftig och som har förmågan att skapa engagemang och delaktighet i gruppen genom ett målorienterat arbete. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att arbeta nära processerna. Vidare är du lyhörd och prestigelös där du vågar ta initiativ och driva projekt framåt. För att trivas i rollen bör du vara problemlösningsorienterad och orädd över att kasta dig in i nya problem.

Vi tror att flerårig industriell erfarenhet med vana av att leda grupper är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har erfarenhet av produktions- och processtyrning, gärna med mindre serier. Det är meriterande med kunskaper och erfarenheter av förändringsarbete och Lean/5S.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teamledare ansvarar du över den dagliga planeringen och styrningen av produktionen tillsammans med övriga teamledare. Du arbetar tätt med produktionschefen i att utveckla produktionen löpande genom att ta fram mål på avdelningsnivå, skapa en kompetensplan samt vara styrande och drivande i lagets målarbete för att stötta bolagets övergripande mål.

Du har ett stort ansvar i att producerade produkter är förenliga med bolagets kvalitetsmål och avrapporterar avvikelser/händelser genom företagets mötesstruktur/system. Vidare ansvarar du för att gruppen rapporterar produktavvikelser, fullföljer order i affärssystemet samt bibehåller en flexibilitet som innebär att man kan hjälpa andra avdelningar vid behov.

Det är både en operativ och strategisk tjänst där du medverkar i produktionen med att gjuta artiklar i polyuretan samtidigt som du på ett proaktivt sätt ser potentiella utmaningar veckovis, där du med hjälp av körplaner identifierar vad som kommer framöver och vad du kan förbereda gruppen på.

Sök jobbet via Onepartnergroup här.