Dina arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare på UW-ELAST kommer du att vara en del i produktionens processflöde. Här finns många olika arbetsmoment kring polyuretangjutning, såväl förberedelser inför gjutning, den tekniska gjutningen samt färdigställning av gjutna detaljer med bland annat skärande bearbetning.

Över tid finns stora möjligheter och förväntningar på att lära sig flera produktionssteg inom verksamheten. Polyuretangjutning sker såväl självständigt som i grupp beroende på detaljens storlek och komplexitet. Men oavsett krävs en flexibilitet och lagkänsla för att få gruppen att klara sina leveranser.
Tillsammans med din teamledare ansvarar du för att arbetet är utfört i tid och med rätt kvalitet, samt att säkerställa att gällande rutiner för en god arbetsmiljö är uppfyllda.

Arbetsplats är vid vår produktionsenhet i Traryd.

Din profil

Vi söker dig som är en flexibel och drivande person och som är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du vågar ta egna initiativ och tycker det är roligt att arbeta lösningsorienterat. Då arbetet i många steg är ett hantverk ställer rollen krav på noggrannhet, lyhördhet och en teknisk nyfikenhet.
För den här tjänsten är det positivt med tidigare industriell erfarenhet, men det är inget krav. Har du produktionserfarenhet av mindre serier är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag.

Ta chansen och sök en spännande samt variationsrik tjänst hos ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke inom branschen. Med en dynamisk verksamhet och ett komplext processflöde finns det stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med UW-ELAST!

Sök jobbet via mejl till jobba@uw-elast.se