Vem är du och kommer du att trivas i rollen?

Då det i framtiden finns stora möjligheter att få lära sig flera produktionssteg inom verksamheten söker vi en nyfiken och driven person som inte är rädd för nya utmaningar. Vidare är du noggrann och förstår vikten av kvalitet. För att trivas hos oss krävs det att du kan ta initiativ och att du kan jobba självständigt men samtidigt inte har några problem med att samarbeta med andra. Har du tidigare arbetat inom industri och produktion är det meriterande, men inget krav. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Vad kommer du att arbeta med?

Som maskinoperatör är du en viktig del i produktionens processflöde där dina arbetsuppgifter kommer att innehålla gjutning av produkter i polyuretan, men också andra arbetsmoment kring polyuretangjutning där bland annat förberedelser inför gjutning, formhantering och rensning av detaljer ingår.
Som färdigställare lägger du fokus på detaljens utseende och tolerans. Du arbetar i en grupp med personer som lägger största vikt på kvalité och man säkerställer även att detaljen svarar upp mot våra kunders krav innan leverans. Arbetet är en typ utav hantverk och du kommer arbeta vid olika typer av maskiner och utrustning.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi på UW-ELAST kan erbjuda dig ett spännande ett varierande jobb på ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke inom branschen. Vi vill att våra medarbetare ska få chans och möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med oss! Ta chansen, sök tjänsten och bli vår nya kollega!

Placeringsort: Burseryd
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar UW-ELAST AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 2 maj, men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.  Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. ida.syren@onepartnergroup.se.