Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitet-, miljö och arbetsmiljöansvarig kommer du att vara företagets representant i kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor på samtliga enheter vilket idag omfattar Mariestad, Traryd och Burseryd.

I rollen kommer du att initiera samt genomföra förbättringsarbeten, redovisa och utveckla företagets hållharbetsarbete samt ansvara för de revisioner som genomförs inom området. Du har löpande kontakt med berörda myndigheter och utvecklar metoder för att mäta processutfall där du genom att sammanställa data och statistik rapporterar detta vidare både internt samt externt. Vidare håller du verksamheten ajour om förändringar i lagar och regler, säkerställer att den interna kvalitetssäkringen uppfyller produkternas krav samt driver inkomna kundavvikelser på ett effektivt sätt. Detta är på många sätt en supporterande roll mot bland annat marknad-, produktion och inköpsavdelningen där du tillsammans med dina kollegor hjälps åt att lösa de frågor som uppstår på bästa sätt. På sikt är tanken att rollen även ska vara drivande i att utveckla företagets ledningssystem samt certifiera verksamheten inom arbetsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är en lyhörd och nyfiken person som arbetar på ett målinriktat och strukturerat sätt. Du har en god kommunikativ förmåga i kombination med att du är relationsbyggande och prestigelös i ditt sätt att vara. Du trivs med att ta egna initiativ och har en god analytisk förmåga samt ett strategiskt tänk. Vidare har du lätt för att sätta dig in i detaljer samtidigt som du gärna arbetar med en övergripande helhetssyn.
För den här tjänsten ser vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet av arbete inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö. Relevant högskoleutbildning är meriterande men inget krav. Du har väldigt lätt för att uttrycka dig i såväl tal och skrift i både svenska och engelska och trivs med att arbeta lika bra självständigt som i grupp/projektform. Har du tidigare erfarenhet av exempelvis arbete mot myndigheter, materialet polyuretan och/eller arbete i ett bolag under tillväxt så är även detta meriterande.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag.

Ta chansen och sök en spännande samt variationsrik tjänst hos ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke inom branschen. Med en dynamisk verksamhet och ett komplext processflöde finns det stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med UW-ELAST!

För mer information om tjänsten

Magnus Kling
Inköp / HR
Mobil: 0501-27 94 69
magnus.kling@uw-elast.se