Lediga jobb i Mariestad och Traryd

Här hittar du information om lediga jobb tjänster om du vill jobba hos oss på UW-ELAST AB. Som medarbetare hos oss blir du en i ett team som har stor betydelse för vår framgång.

Det handlar både om lediga jobb i Mariestad och lediga jobb i Traryd.

 

Lediga arbeten just nu

 

Konstruktör Mariestad

För närvarande söker vi konstruktör till Mariestad. I tjänsten ingår att du ska konstruera gjutformar, ta fram kundanpassade lösningar och dessutom bistå sälj- och marknad. Läs mer om jobbet som konstruktör här.

Hur du söker

Du söker jobbet hos oss genom att skicka CV och eventuellt personligt brev till jobba@uw-elast.se. Dit kan du även mejla dit om du har ytterligare frågor.

 

 

Produktionspersonal Mariestad

Till vår enhet i Mariestad behöver vi nu stärka upp inom Produktionen varför vi nu söker drivande personer som skall in i vår produktionsenhet. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer

Du som söker har en verkstadsteknisk utbildning i grunden eller jämförbar utbildning, alternativt har du flera års erfarenhet av verkstads/produktionsarbete. Som person är du lugn, säker och stresstålig. Arbetet är både självständigt och i grupp varför det är viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ. Du är noggrann med både kvalité och effektivitet och är en tydlig lagspelare.

Det är meriterande om du känner till Lean Production och 5S. Vi ser gärna att du har truckkort. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Kling. Tfn: 0501-279469 Skicka in ditt CV till: jobba@uw-elast.se